TÁBORY U KONÍ 2024 s noclehem i příměstské: 

 

Letos pořádáme jeden tábor pobytový a šest táborů příměstských. Kapacita každého táboru je omezena na 15 až 20 míst. 

Pro příhlášení dítěte prosím zašlete přihlášku a čestné prohlášení na tento mail (o případných alergiích a dietách nutno informovat předem) - letnitaboryhrebcinhf@gmail.com

 

přihláška 

https://1drv.ms/w/c/2fea5a0bd8c7679a/EeyWBcXcF0ZLpucUb5zQ1eoBewx95D6HGF_7g_t_yvzjxA?e=dZ50Al

čestné prohlášení o zdravotním stavu dítěte  

https://1drv.ms/w/c/2fea5a0bd8c7679a/Ebwc-BLEmPhKgnRE-YrMf-EBk_02nWX1PW3kgCumw-cz0g?e=LM6vkE

Termíny

Příměstské tábory

1.-5.7. (Obsazenost 0/15)

15.-19.7. (Obsazenost 5/15)

Marie Hradilová, Julie Černochová, Zoe Wenigová, Zoey Fox, Sofie Merhoutová

29.7.-2.8. (Obsazenost 4/15)

Sára Irglová, Viktorie Plíhalová, Michaela Chrenková, Anežka Chrenková

12.-16.8.(Obsazenost 0/15)

19.-23.8. (Obsazenost 0/15)

26.-30.8. (Obsazenost 2/15)

Sára Divišová, Amálie Divišová

 

V případě dotazů se prosím obracejte zejména na mail - letnitaboryhrebcinhf@gmail.com 

 

 

Pobytové tábory

22.-26.7. (Obsazenost 20/20)

Timea Csenkey, Kateřina Jahnová, Isabela Havelková, Sára Lukovicsová, Veronika Hlaváčová, Emma Tolico Bonila, Štěpánka Plávodská, Klárka Páleníčková, Vojtěch Páleníček, Simona Gilarová, Beáta Brusová, Zlata Brusová, Brigita Barošová, Vendula Ricková, Aneta Ricková, Eliška Truparová, Johana Weczerková, Adéla Kubánková, Renáta Formánková, Zuzana Holzová

 

 

Informace k táboru:

Hřebčín HF Životice u Nového Jičína nabízí pětidenní táborový pobyt pro děti od 6 do 15 let. Stáj se nachází v malebné přírodě nedaleko Beskyd. Tábor je vhodný jak pro děti, které se u koní pravidelně pohybují, tak pro úplné začátečníky. Děti čeká každodenní jízda na klidných a vyrovnaných koních a poncích. Tábor probíhá pod vedením zkušených instruktorek s několikaletou praxí. 

Náplň tábora, aneb na co se děti mohou těšit:

Cílem tábora je seznámit děti s péčí o koně a rozvíjet jejich jezdecké schopnosti. Děti jsou na ježdění rozděleny do skupin podle jejich jezdecké úrovně. Teorii dětem dávkujeme „za běhu“, neexistuje u nás školní systém. Nové znalosti jsou předávány postupně a zábavnou formou.

Přes týden probíhá celotáborová hra, při které děti spolupracují v týmech a zároveň sbírají body. Každý den body sčítáme a pečlivě zapisujeme do tabulky, na konci týdne jsou sečteny a týmy jsou ohodnoceny. Součástí celotáborové hry je například stezka za pokladem, pony games, výstava poníků a soutěž talentů.

V teplých dnech chodíme s koníky do nedalekého potoka, nebo na procházky do lesa a přírody. Součástí areálu jsou 2 kryté haly, jezdit se tedy může opravdu za jakéhokoli počasí. yes

Kde budou děti ubytovány a co budou jíst?

Pro děti je připraveno ubytování Na Farnosti v Životicích u NJ. Po párletech máme opět možnost využívat těchto skvělých prostor. Fara se nachází ve vzdálenosti 1 km od stáje. Chůzí je to pěkných 10 minut cesty. 

Oběd je připravován v prostorách nedaleké hospůdky, kam se s dětmi chodíme naobědvat. Pokud se nám povede zajistit paní kuchařku, bude  stravování na Faře, která disponuje velkou kuchyní a prostory k posezení. U příměstských táborů je také možnost dovozu z kuchyně MŠ a ZŠ Životice u NJ. Snídani, oběd i večeři děti dostanou přímo na ubytování. Ranní i odpolední svačinky chystáme u koní. Případné diety je nutno hlásit předem.

Odkaz na ubytování - https://www.zivoticeunj.cz/fara

Cena tábora:

 Cena za příměstský tábor je 4700 Kč, za pobytový tábor pak 5500Kč.

V ceně tábora je započítáno ježdění 1x denně, ubytování, jídlo 5x denně, odměny pro děti, zábavný program.

Co s sebou na tábor?

Jezdecké a sportovní oblečení, láhev na pití, obuv do stáje, uzavřené tenisky či jinou obuv na ježdění, jezdeckou či cyklistickou helmu, plavky. Něco dobrého na zub popřípadě drobné kapesné na zmzlinu nebo limču z hospůdky vedle stáje. Veškeré informace budou před samotným táborem zaslány na Vaši emailovou adresu. 

A nakonec hlavně to nejdůležitější - dobrou náladu smiley